Schommel op de groei

Schommelen is geweldig voor kinderen. Bij mooi weer lekker buiten zijn en het verveelt nooit. Vanaf de kleinsten tot iets oudere kinderen: de schommel blijft een heerlijk vermaak! Maar het is natuurlijk wel belangrijk dat je kind goed vast zit en niet uit zijn schommel kan vallen. Veiligheid boven alles.

Met deze TP QuadPod schommel op de groei heeft u een schommel waarin uw kind al kan genieten vanaf zijn 6 maanden tot en met zijn achtste jaar. Het zitje kan namelijk in 4 fasen worden ingesteld waardoor het meegroeit met uw kind.

Babyschommel

Babyschommel (fase 1)

schommelzitje

Peuterschommel (fase 2)

Kleuterschommel

Kleuterschommel (fase 3)

Kinderschommel

Kinderschommel (fase 4)

De eerste fase is een babyschommel met een hoge rugleuning en 5-punts gordel. Uw kind zit dus goed vast.

In de tweede fase wordt de schommel een peuterzitje te gebruiken met een 3-punts gordel. De hoge rugleuning is dan weg en uw kind kan zich al iets vrijer bewegen, maar zit toch nog veilig vast.

De derde fase is voor de kleutertijd. De schommel is dan een zitje waarmee uw kind nog steun heeft aan de leuningen, maar niet meer heel opgesloten zit. In deze fase kunt u eventueel de 3-punts gordel blijven gebruiken.

De vierde en laatste fase is voor als uw kind volledig zelfstandig kan schommelen. Geen steun meer aan leuningen maar gewoon het klassieke plankje.

Eindeloos speelplezier met deze schommel op de groei!

Kenmerken van deze schommel

  • Geschikt vanaf 6 maanden
  • 5-punts gordel in lengte verstelbaar
  • Voor kinderen tot 8 jaar
  • In hoogte verstelbare touwen
  • Past op elke TP schommel
  • Zowel voor binnen als voor buiten